Fødselsdag

  

Flag

 D. 1. juni 1982, altså 35 år siden i dag d. 1. juni 2017, var der en fødsel i Sønderholm, og barnet var på forhånd døbt Ventek Ventilation.


Advarslerne mod fødslen var mange, og en af de mere tungtvejende advarsler kom fra en Hr. H. C. Andersen fra Jysk Teknologisk Institut i Aarhus. Han havde fået til opgave at undersøge levedygtigheden af barnet. Trods undersøgerens navn, kunne han ikke forestille sig, at de store eventyr var i vente for barnet, idet børn med lignende færdigheder allerede var til stede i for stort tal.


Advarslerne var mange, men nordjysk stædighed vejede tungere, og derfor blev barnet født. Og det har siden ført en jævn nordjysk tilværelse i med- og modgang.

Et barn på 35 år burde kunne stå på egne ben, men forældrene, hvis dåbsattester er blevet lidt anløbne, har alligevel et ønske om, at der stadig skal være lidt opsyn. På grund af de anløbne dåbsattester, og dermed mindre opsynsevne, er barnet i efteråret 2016 overladt til en plejefamilie ved navn Airteam A/S, og de har lovet at tage sig rigtig godt af Ventek Ventilation.

Det har vist sig, at alt hvad plejefamilien lovede af guld og grønne skove, i forbindelse med overtagelsen af plejen, har holdt stik! Endda til den gode side! Og barnet trives i bedste velgående, hvilket er en daglig fryd!

Vi, forældrene med de anløbne dåbsattester, er derfor så opstemte, at vi tillader os at lade Dannebrog blafre i dagens anledning! (se filmklip)


Kirsten og Benny Houmann 
Dato:  01-06-2017
 
Tilbage,Tilbage

Ventek Ventilation - Vestervej 52, 9240 Nibe - Tlf.: 9637 7575 - mail@ventek-as.dk - CVR.nr.: 20 95 32 33