10-års jubilæum

TILLYKKE til vores dygtige bogholder

  

Heidi 10 års jubilæum

Søndag den 2. oktober 2016, var det 10 år siden, at Heidi Lønstrup Ladefoged blev ansat som bogholder hos Ventek Ventilation A/S.

I de forløbne år, har Heidi ikke blot haft ansvar for virksomhedens regnskab, men også regnskaberne for søsterselskabet Ventek Ejendomme A/S og moder­selskabet Ventek Holding A/S. De 3 årsregnskaber har altid været udført til UG med kryds og slange.

Hendes loyalitet, dygtighed og ordenssans kan bedst udtrykkes ved brug af et citat fra virksomhedernes revisor ”Heidi er så dygtig, at det grænser til at være irriterende”. Der er altid styr på regnskaberne ned til mindste detalje, og ALDRIG har vi konstateret den mindste fejl, når et regnskab forlader Heidi’s skrivebord.

Udover Heidi’s uovertrufne faglige kompetencer, har vi også haft stor glæde af hendes venlighed og imødekommenhed. ALDRIG er nogen gået forgæves til Heidi, og ALTID mødes man er et venligt smil. Noget også vores kunder har bemærket.

Vi vil gerne takke Heidi for 10 gode år. Vi er kede af at vores samarbejde får ende, når bogholderiet flyttes til airteam i Aarhus. Var det ikke sket, havde vi ikke sluppet så trofast og loyal en medarbejder.


Heidi ønskes endnu engang et stort TILLYKKE efter en uovertruffen indsats.


//JA 
Dato:  15-11-2016
 
Tilbage,Tilbage

Ventek Ventilation - Vestervej 52, 9240 Nibe - Tlf.: 9637 7575 - mail@ventek-as.dk - CVR.nr.: 20 95 32 33