1. styrmanden går fra borde

Medio september har Benny Houmann, stifteren af Ventek Ventilation A/S, valgt at forlade skuden for at nyde sit otium.

  
 Start annonce 1. juni 1982 Benny HoumannBenny etablerede Ventek Ventilation A/S den 1. juni 1982, og mener nu, efter 35 år bag roret, at kunne overlade skibet til den tilbageværende besætning.

Virksomhedens DNA er, for en stor del, udsprunget fra Benny’s gøren og laden igennem de mange år. Denne DNA har gjort virksomheden og dens medarbejdere respekteret blandt såvel kunder som samarbejdspartnere. Både virksomheden og Benny er kendt vidt og bredt, og det siger derfor sig selv, at hans tilbagetræden vil blive bemærket langt omkring.

Alle virksomhedens medarbejdere har stor respekt for Benny – både fagligt og personligt – og har naturligvis forståelse for hans valg, om at ville træde tilbage. Det bliver dog en stor omvæltning, når Benny ikke længere vil være at finde på Vestervej tidligt og sent, og vi vil alle komme til at savne ham i hverdagen.

Vi lover dig Benny, at vi sammen med vores forholdsvis nye samarbejdspartner (airteam A/S), vil gøre alt for at videreføre Ventek Ventilation i din ånd. Du skulle jo gerne fortsat kunne se en summende aktivitet, når du kommer forbi – for det forventes nemlig af dig! Og skulle du få en uimodståelig trang til at arbejde lidt igen, kan vi hurtigt finde et senior- eller feriejob til dig.

Fra alle hos Ventek Ventilation skal lyde en stor tak, fordi du i tidernes morgen etablerede vores arbejdsplads – for de flestes vedkommende – igennem mange år. Vi ønsker dig alle alt mulig held og lykke i din kommende funktion som PhD’er (Pensionist hele dagen).

 
Dato:  10-07-2017
 
Tilbage,Tilbage

Ventek Ventilation - Vestervej 52, 9240 Nibe - Tlf.: 9637 7575 - mail@ventek-as.dk - CVR.nr.: 20 95 32 33